Ved at benytte forsendelsesmetoden ”Click & Collect” vil du kunne vælge afhentning i den butik, der har hele din ordre på lager og den vil være klar til afhentning blot få timer senere. Det er muligt at afhente din ordre indenfor butikkens åbningstider, dog skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at afhente din ordre samme dag, skal denne lægges senest 4 timer før butikkens lukketid. Hvis og såfremt der skulle opstå en fejl og varen ikke er på lager i den pågældende butik, sender vi ordren hjem til dig, naturligvis uden beregning.

Du vil modtage en e-mail og SMS, når ordren er klar til afhentning.