Størrelsesguide | Samsøe Samsøe Størrelsesguide | Samsøe Samsøe

Størrelsesguide

Her finder du vores størrelsesguide. Klik på et link for at se størrelsesguide og tips til måltagning til både kvinder og mænd – alt hvad du behøver for at sikre, at tøjet passer korrekt og ser godt ud.

Brug True Fit til at få en anbefaling til størrelser for alt tøj i vores Samsøe Samsøe kollektion. Det er super hurtigt og nødagtigt og kræver ingen måling.

True fit