Når du kommer frem til betaling i kassen, bliver du automatisk omdirigeret til en sikker server på Architrade. Derefter bliver alle oplysninger mellem dig og serveren krypteret med SSL-kryptering (Secure Secret Layer). Dette er for at sikre, at ingen kan se de oplysninger, du sender. For at sikre maksimal sikkerhed er betalingsløsningen godkendt af PBS. Mens du er i den sikre zone, vises der et lille ’Secure Server’-ikon. På Internet Explorer og Firefox er det lille ikon en hængelås.

Vi vil aldrig bede om en underskrift eller en PIN-kode på samsoe.com. Uanset om du handler online eller i en butik, er det udelukkende din underskrift, der er juridisk bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og din udløbsdato, er butikken forpligtet til at annullere købet. Din bank ordner det for dig. Du risikerer ikke noget ved at handle på samsoe.com.